Diensten

De perfecte combinatie tussen design, kwaliteit en functionaliteit maken onze projecten succesvol!

P&M Furniture heeft een eigen team van ontwerpers om u de beste oplossing voor uw meubilair te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring met horeca interieurs en horecameubilair bieden wij u een optimaal ontwerp, gericht advies, planning op maat, kant-en-klare horeca inrichting en op maat gemaakte producten.

Bij P&M Furniture heeft u slechts één contactpersoon nodig. Wij zorgen voor het design, interieur, muren, plafond, vloer, meubilair, decoraties, verlichting enz.

Wij zullen ervoor zorgen dat wij u altijd de beste oplossingen voor uw project kunnen bieden.


De fases van een project

Duidelijke en simpele stappen die wij nemen om uw wensen te realiseren.

1. Gesprek met de klant

In deze fase stellen wij samen met onze klanten vast wat voor soort onderneming hij/zij wilt realiseren. U kunt hierbij denken aan zitplaatscapaciteiten, de functionele eisen die vervuld moeten worden en wat de verwachtingen zijn ten aanzien van het ontwerp en het concept.

2. Ontwerp

Dit is een geleidelijk proces dat het volgende inhoudt:

• Het maken van een 2D plan en lay-outs.

• Het maken van een 3D plan.

• Het selecteren van stoffen en materialen door onze interieur decorateurs.

• Het maken van een realistische 3D weergaven van het concept: een moderne 3D visualisatie geeft een eerste indruk van het uiteindelijke interieurontwerp. We demonstreren de sfeer van uw ruimtes op een heldere manier. Dit maakt het ruimtelijke effect voor iedereen zichtbaar.

• Technische tekeningen.

U kunt elk van de bovengenoemde ontwerpdiensten afzonderlijk boeken.

3. Prijsvoorstel

Door onze rijke ervaring in de markt en onze professionele verkoopafdeling kunnen wij zonder ongewenste veranderingen een goed prijsvoorstel voor uw project opstellen.

We houden altijd rekening met het afgesproken budget en zorgen voor oplossingen om aan de gestelde eisen te voldoen. Dit is een zeer doorzichtig proces waarbij onze klant de controle heeft. 

4. Project planning.

In deze fase zorgen we voor een soepele workflow door het vastleggen van de fijne details zoals: logistiek, eind lay-outs, ruimtelijke indeling, het plaatsen van apparatuur, koelsystemen, lichtplan, afwijkende muren en technische tekeningen.

5. Productie

Als complete aannemers/installateurs ondersteunen en begeleiden wij uw project. Van de eerste tekening tot de laatste schroef met behulp van onze specialiste en de vakmensen uit onze vestigingen.

6. Transport en montage

Wij bereiden en coördineren het gehele leveringsproces samen met het installeren van alle benodigde elementen.

Ons hele proces voor interieurs is ontwikkeld om u tijd en geld te besparen terwijl u profiteert van professionele diensten.

Wij zorgen ervoor dat onze ontwerpen unieke en duurzame zijn ingericht met maximale efficiëntie.

layout plans and blueprints 3D sketchupholstery collectioninterior project